_MG_5008EditEditKjernen hos TSV er medlemmene og vi stortrives alle med å ha dem her, men samtidig er det ingenting vi heller vil enn at de skal vokse seg for store for oss. Og nå har det, for første gang siden åpningen i høst, skjedd! Zaptec, firmaet som tar på seg oppgaven med å revolusjonere elbil-ladere, vant konkurransen Greenovation. Inkludert i premien er en plass i et grønt akseleratorprogram hos Kjeller Innovasjon og kontorplass hos Telenor på Fornebu. Derfor har Zaptec akkurat forlatt kontoret på TSV.

Vinneren har et produkt som kan revolusjonere måten verden utnytter elektrisitet på!

Zaptec startet i 2013 og allerede i høst begynte produksjonen av ladestasjonene. De tilbyr løsninger for små og store ladestasjoner som ingen andre kan tilby. Filip Nag ble sendt over for å starte Zaptecs Oslo-kontor på TSV:
“Det kommer selskaper ut av det grønne skiftet. Vi var en liten oppstartsbedrift på fire og er nå over tretti. Produktene våre er utviklet, designet og produsert i Norge. I tillegg baner det vei for at eksisterende yrkesgrupper får nye markeder å jobbe med, for eksempel får nå elektrikere stadige oppdrag med å montere ladestasjonene.”

TSV gratulerer og ønsker dere lykke til videre!

Share