Etter en innholdsrik vinter, har vi nå når våren kommer for fullt, endelig kommet i mål med hvordan vi kan starte opp oppstartslandsbyen her på Tøyen. Vi har jobbet med prosessen hele tiden, og opp mot å få til en etablering av oppstartsdelene i Entras lokaler i Hagegt. 22 og 23. Vi er nå enige med Entra om hvordan vi optimalt kan etablere TSV som en langsiktig og bærekraftig organisasjon for hele oppstarts-økosystemet i bydelen.

Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger på prosjektet gjennom arbeidsmøter, og har god dialog med alle aktørene som allerede hører til her på Tøyen.

pic1

For å få realisert alle de gode innspillene som har kommet har vi brukt litt tid, men nå begynner ting å materialisere seg:

Midlertidig bruk av lokaler
Nå er det planlagt at fra 15. mai er det mulig å leie seg inn i midlertidige lokaler i 2. etg i Hagegata 23. Dette vil koordineres av oss i TSV. Her kan man melde inn behov allerede nå via denne siden.
Det er en plan at vi fra 15. mai kan benytte Auditoriet til arrangementer. Her kan man også allerede nå melde behov og interesse nå via denne siden.

Ferdigstillelse TSV 15. september
Estimat for ferdigstillelse av lokaler er 15. september, da skal alle lokalene TSV disponerer stå klare.
Dette vil inkludere:

  1. TSV Workbar på torget ved foten av tårent i Hagegt. 22 en funksjons- og resepsjonstjeneste for alle arbeidsfellesskaper, og små og store vekstbedrifter i bydelen, her vil det også bli et lite grasrot-oppstarts arbeidsfellesskap med ca 50 fleksiplasser.
  2. Auditorium og Scene i Hagegta 23 der aktiviteter og bookinger vil koordineres av TSV.
  3. Ett Byutviklingsfokusert arbeidsfellesskap på ca 1200 m2 i 2. etg i Hagegt 23. Her vil TSV tilrettelegge for ca 90 bytuvklingopsstartsdesker både fleksi og fast desk samt muligheter for studioer for mindre selskaper og organisasjoner i vekst.
pic7

Daglig leder og bygging av organisasjon. TSV har også nå fått på plass en daglig leder som skal koordinere og realisere ideer, innspill og aktiviteter på Tøyen Startup Village, Beathe Due. Dette er vi veldig glade for og vi gleder oss til å fortsette dialogen med alle som vil bidra til å sette Tøyen, Oslo og Norge på verdenskartet og fortsette å jobbe med å tilrettelegge for flere og samarbeide med eksisterende arbeidssteder på Tøyen.

Prosessen videre. Det vil bli holdt noen flere Workshops fortløpende nå for å få inn de siste innspillene. Gjennom hele realiseringsprosessen frem til 15. september vil det bli mange muligheter for påvirkning på alt som kan komme. Dette er en kontinuerlig organisk utviklingsprosess som aldri vil ta slutt.

Vi gleder oss og ser frem til tiden som kommer sammen med alle dere på Tøyen, nå skal organisasjonen bygges.- mvh TSV teamet (Heidi Austlid Fredrik SyversenCharles Armstrong og Einar Kleppe Holthe) og Beathe Due (avbildet så alle kan kjenne henne igjen) God lørdag og takk for en fantastisk Tøyenfest i dag!

profil_beathe

 

Share